Ontology cryptocurrency: Wat is Ontology en wat kan je ermee?

Ontology is een nieuwe coin welke al enkele maanden stevig aan het ontwikkelen is. Een enorm groot voordeel is het team achter Ontology. De nieuwe munt is namelijk afkomstig van oprichter Da Hong Fei en het team. Da Hong Fei is onder andere bekend van de populaire NEO cryptocurrency. Maar wat is Ontology precies? 

NEO en ONT gaan een compleet netwerk vormen met mogelijkheden. Het grootste voordeel van Ontology is dan ook de sterke link met NEO. De oprichters van het bedrijf achter Ontology zijn ook de oprichters van NEO. Hierdoor is het eenvoudig om beide munten met elkaar te koppelen. Zo zal de ONT blockchain compatibel zijn met bijvoorbeeld de NEO Blockchain, en zal er ook een diepere integratie aanwezig zijn.

Wat is Ontology

Ontology is een munt welke in 2017 is opgericht door het Chinese bedrijf Onchain. Met Ontology zal Onchain zich vooral richten op de business sector. Met Ontology moet het voor bedrijven eenvoudig worden om zonder extra kennis de blockchain technologie te gebruiken.

Ontology richt zich volledig op een solid trust ecosystem welke met name is gericht op de privacy protection, data regelgeving en data management.

“Ontology is a blockchain/distributed ledger network which combines a distributed identity system, distributed data exchange, distributed data collaboration, distributed procedure protocols, distributed communities, distributed attestation, and various industry-specific modules. Together this builds the infrastructure for a peer-to-peer trust network which is cross-chain, cross-system, cross-industry, cross-application, and cross-device.”

Airdrop Ontology

Ontology heeft nooit een ICO gehouden. Een groot deel van de tokens is verdeeld via een airdrop en via een NEO-airdrop. Hierdoor hebben nieuwsbrief abonnees 1.000 tokens volledig gratis ontvangen. Ook hebben NEO holders via verschillende wallets gratis tokens ontvangen.

Waar koop je Ontology

Momenteel is de munt te koop op verschillende exchanges, waaronder Binance. Zeker gezien de plannen rondom NEO en de Chinese overheid verwachten we op termijn veel van Ontology. Het is duidelijk dat Da Hong Fei werkt aan een compleet platform, onderdeel hiervan zijn onder andere NEO en Ontology.

Legalisering van NEO en ICO platform

Al maanden gaan er geruchten over de legalisering van NEO in China. Ook werkt China naar verwachting aan een ICO platform welke is gebaseerd op NEO, welke volledig is toegestaan voor de Chinese markt.

De verwachting is dat Onchain met NEO en Ontology binnen een aantal jaar een grote speler zal zijn op de crypto markt.

Bekijk op de overzicht pagina meer cryptocurrency nieuws.

Vorig artikel‘Apple komt binnenkort met nieuwe iPhone SE 2’
Volgend artikel‘iPhone SE 2 krijgt geen koptelefoonaansluiting’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in