Nieuwe iPhones te duur? Deze smartphones bieden veel en zijn voordeliger

De nieuwe iPhones zijn zeker niet goedkoop en worden verkocht tussen de 859 en 1659 euro. Voor een smartphone behoorlijk prijzen. Op basis van Android zijn er meer interessante smartphones te bieden welke veel voor weinig bieden. 

Bij Apple stijgen de prijzen behoorlijk in vergelijking met een paar jaar geleden. Een smartphone met een bedrag rond de duizend euro is geen uitzondering. Wie minder heeft te besteden is bij Android prima uit. Aangezien deze smartphones vaak goedkoper zijn en beschikken over high-end hardware.

Onderstaand een aantal smartphones welke beschikken over een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Nokia 7 Plus

Na jaren van stilte is Nokia weer helemaal terug. Vooral in het middensegment heeft de fabrikant een steeds groter aandeel. De Nokia 7 Plus is een van deze smartphones welke de beschikking heeft over een 6 inch Full-HD scherm. Aan de achterzijde is er een dubbele camera te vinden. Onder de motorkap van de smartphone is er een Qualcomm Snapdragon 660-chip te vinden met 4 GB werkgeheugen.

 

 

De Nokia 7 Plus is flink voordeliger. Momenteel wordt de smartphone verkocht voor ongeveer 360 euro.

OnePlus 6

De OnePlus 6 is een van de beste concurrenten. Bij OnePlus krijg je een fijne gebruikservaring, veel kwaliteit voor weinig. De smartphones zijn behoorlijk betaalbaar en bieden enorm veel functionaliteit. Binnenkort kunnen we de nieuwe OnePlus 6T verwachten.

Qua specificaties zit de OnePlus 6 in het hogere segment en kan daarmee prima de concurrentie opzoeken met de nieuwe iPhones.

Meer informatie: Bekijk de OnePlus 6 review

Honor 10

De Honor 10 is een telefoon van het Huawei-zusterbedrijf Honor. Qua design is het een interessante smartphone. Zo beschikt de smartphone over dunne schermranden en een scherminkeping aan de bovenzijde van het toestel. De smartphone beschikt verder over een 5,8-inch Full HD scherm. Onder de motorkap is er een Hisilicon Kirin 970 te vinden met 4GB aan werkgeheugen. De Honor 10 beschikt daarnaast ook over veel AI integratie met de smartphones. De Honor 10 heeft een adviesprijs van 399 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here