Bakkt blijft stevig uitbreiden ondanks CFTC en huidige marktsituatie

Toch is er behoorlijk veel gaande rondom Bakkt. Bakkt kan je het beste zien als een beurs voor instellingen om zo digitale activa te kopen, verkopen en op te slaan. Bakkt is eigendom van ICE, Intercontinental Exchange. Al enkele maanden zijn de verwachtingen enorm hoog rondom Bakkt.

Bakkt heeft de officiële lanceringsdatum nu 3 keer uitgesteld. De eerste was gepland in november 2018, de tweede in december 2018 en de derde was 24 januari 2019. Dit komt vooral door de shutdown bij de Amerikaanse overheid. Nu is het wachten op een goedkeuring van de CFTC.

Vele vacatures

Bakkt blijft behoorlijk ontwikkelen aan het platform. Sinds 22 januari 2019 is Bakkt begonnen om een aantal openstaande vacatures flink te promoten. Het bedrijf wil groeien en heeft daarom een uitgebreid aanbod vacatures.

  1. Directeur Beveiligingstechniek
  2. Senior Full Stack Engineer
  3. Mobiele developer
  4. Software Development Engineer in Test
  5. Director of Finance
  6. Institutionele verkoop
  7. Directeur Blockchain Engineering
  8. Blockchain-developer-ontwikkelaar

Ook heeft Bakkt in januari de eerste acquisitie uitgevoerd. Het gaat hierbij om Rosenthal Collins Group (RCG), een onafhankelijke verkoper welke al bijna 100 jaar lang op de markt actief is. Het is goed om te zien dat de ontwikkelingen rondom Bakkt nog niet stilstaan, en dat ze achter de schermen behoorlijk aan het ontwikkelen zijn. Het is alleen nu wachten op de CFTC goedkeuring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here