5 unieke functies bij de Note 10 en Note 10+

De Samsung Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ zijn de nieuwe toptoestellen welke door Samsung op de markt zijn gebracht. Zowel de Note10 als de Note10+ hebben veel nieuwe verbeteringen en functionaliteiten. Maar waarom zou je voor de grotere Note 10 of Note10+ kiezen?

Vanaf 23 augustus is de smartphone te verkrijgen in de Benelux. Het toestel is op dit moment het vlaggenschip van Samsung en één van de betere high-end smartphones op de markt.

Veel kracht

De Note 10 en Note10+ behoren tot de krachtigste smartphones van het moment. Onder de motorkap van de smartphone is er een flinke chipset aanwezig. Het gaat hierbij om de Exynos 9825-chip. Deze processor is een stuk sneller in vergelijking met de chip bij de Note 9. Vooralsnog is de Note 10 en Note 10+ een van de snelste op de markt. Wellicht komt er binnenkort verandering in door de nieuwe OnePlus 7T.

Qua werkgeheugen is er ook geen enkel probleem. De Note 10 en Note10+ beschikken over 8GB en 12GB aan werkgeheugen. Ook is er met 256GB en 512GB voldoende opslag in het toestel te vinden. Uiteraard zijn er meer verschillen tussen de Note 10 en Note 10+, hiervoor kan jet het beste de telefoons vergelijken.

Vernieuwde S Pen

Bij de Note serie is de S Pen altijd een essentieel onderdeel geweest. De stylus is opnieuw aanwezig en bevat veel nieuwe functionaliteiten. Zo bevat de nieuwe stylus ondersteuning voor gebaren waarmee je met simpele bewegingen acties kan uitvoeren.

Snelle lader

De smartphone beschikt over de laatste techniek als het gaat om het opladen. Door de 25 Watt-oplader is het mogelijk om de smartphone snel op te laden. Uiteraard ontbreekt ook het draadloos opladen niet. Ook kan je de Note 10 gebruiken als een powerbank om draadloos andere apparaten op te laden.

Design

Het design van de smartphone is flink verbeterd. Zo beschikt de smartphone over een groot scherm met nauwelijks bezels rondom het scherm. De bezels zijn bijna verdwenen waardoor de scherm voor zo’n 90 procent uit een scherm bestaat.

Het verschil qua scherm tussen de Note 10 en Note 10+ is niet enorm, maar zeker aanwezig. De Note 10 heeft een scherm van 6,3-inch terwijl de Note10+ beschikt over een 6,8-inch scherm.

Verkrijgbaarheid

De fabrikant vraagt 950 euro voor de kleinere Note 10, terwijl de Note 10+ voor een adviesprijs van 1100 euro over de toonbank gaat. De variant met 512GB aan opslag kost 1200 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here