Vodafone Smart Tab 10 volgende week in Nederland

Vodafone Duitsland introduceerde in september 2011 twee eigen tablet de Smart Tab 7 en Smart Tab 10. Vanaf volgende week komt de Smart Tab 10 naar nederland. De tablet draait momenteel op Android 3.2 en heeft een schermresolutie van 1280 x 800 pixels. Uiteraard is hij geschikt voor snel 3G internet en wordt hij verkocht in combinatie met een Vodafone abonnement.

De tablet word geproduceerd door een groot bedrijf in het bedrijf namelijk ZTE. Het bedrijf staat wereldwijd op nummer 4 van de grootste producenten van mobile apparatuur.

De Smart Tab 10 is verder uitgerust met een 1.2 GHz dual-core Scorpion processor. Ook beschikt de tablet over een 2 megapixel en een 5 megapixel camera.

Het besturingssysteem is niet het nieuwste wat momenteel verkrijgbaar is. Android 3.2 (Honeycomb) is wel een OS dat is ontwikkeld voor gebruik op tablet-pc’s, wat een hele stap vooruit is ten opzichte van alle Android 2-tablets.

Je krijgt de Vodafone Smart Tab 10 gratis bij een Mobiel Breedband abonnement met een contractduur van 2 jaar. De kosten van dit abonnement bedragen 35 euro per maand en je krijgt de eerste 9 maanden 50% korting op het abonnement. Voor deze prijs ontvang je een maandelijkse databundel van 500 MB.

In onderstaande video is alvast een preview te vinden van de tablet:

Vorig artikelvirus op Bartsmit.nl en Bartsmit.com?
Volgend artikelEU verlaagt mobiele belkosten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in