Nieuwe Macbook Pro met Retina-Display nu vekrijgbaar

Maandag was weer een Apple evenement WWDC waarbij uiteraard een aantal erg mooie nieuwe producten zijn uitgebracht. De Macbook pro is één van de nieuwe producten, de nieuwe Macbook Pro is veel beter dan zijn voorgangers.

Uniek aan deze laptop is dat er een Retinascherm aanwezig is. Het aantal pixels per inch komt daarbij uit op 220 en een resolutie van 2880×1880 over een scherm met 15,4 inch. Ook door het vernieuwde scherm is de kijkhoek veel beter dan zijn voorganger, en heeft apple naar eigen zeggen gezorgd voor minder spiegeling.

Dit nieuwe model beschikt over maximaal 768GB aan flashgeheugen, en ook een aantal handige poorten waaronder: USB 3.0, HDMI en SD-poorten. Ook is Apple er dit keer weer in geslaagd om de laptop een flink stuk lichter te maken. Het gewicht van de nieuwe Macbook pro is 2kilo en daarmee de lichtste  Macbook ooit. De dikte van de laptop is met 1,8 centimeter bijna gelijk aan de huidige Macbook Air. De nieuwe Macbook Pro met retina scherm bevat 8GB 1600MHZ DDR3L onboard geheugen (ram)

Ook bevat de Macbook Pro een erg snelle proccesor het gaat om een i7 Proccesor met de volgende specificatie’s:

2.3GHZ: 2.3GHz quad-core Intel Core i7 processor (Turbo Boost up to 3.3GHz) with 6MB shared L3 cache

2.6GHZ: 2.6GHz quad-core Intel Core i7 processor (Turbo Boost up to 3.6GHz) with 6MB shared L3 cache

De prijs is echter wel wat aan de hoge kant. Voor het 15,4 inch-model met een Retinascherm moet 2279 euro betaald worden. De consument krijgt daarvoor een 2.3 GHz quadcore Intel i7-processor, 8GB aan RAM en 256GB flash geheugen. Voor de 2.6 GHZ versie moet 2899,00 euro betaald worden.

Bestellen kan goedkoop via de volgende link+gratis verzendkosten:

Vorig artikelLinkedIn neemt extra veiligheidsmaatregelen op wachtwoorden
Volgend artikelhacker gaat ervandoor met miljoen rekeningnummers ING

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in