Opvolger Xperia Z al gespot

Het nieuwe vlaggenschip de Xperia Z van Sony is momenteel pas een aantal weken uit, of er zijn al nieuwe geruchten opgedoken van de nieuwe opvolger. Het gaat hierbij om de Sony C670X. De nieuwe opvolger zal volgens diverse bronnen rond de zomer aangekondigd worden. Vandaag is er een afbeelding op internet verschenen van het nieuwe Sony toestel.

Waarschijnlijk heeft de Sony smartphone een 4,8-inch scherm met een zeer grote bezel waardoor het toestel redelijk fors is. Het toestel heeft veel weg van de eerder uitgelekte Xperia SP. De bron weet wel te melden dat onderstaande afbeelding een template afbeelding is welke Sony vaker gebruikt voor nog niet officiële telefoons.

De bron spreekt over een toestel met 4,8 inch scherm en Full HD, ook zou het toestel voorzien zijn van een Qualcomm Snapdragon 600 processor welke geklokt is op 1,8Ghz. Waarschijnlijk zal dit toestel rond de zomer aangekondigd worden als de opvolger van de Xperia Z. De Xperia Z is op 8 januari aangekondigd en is inmiddels verkrijgbaar in de winkels.

Afbeeldingen:

Vorig artikelReview: Aldi Wolfgang AT-AS40SE dual-core smartphone
Volgend artikelWhatsapp komt deze maand nog voor BlackBerry 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in