Nieuwe details Acer Iconia W3-810 Windows 8 tablet gelekt

Op de website van Acer Finland zijn alle details gelekt van de nieuwe Acer Iconia W3-810 tablet, de tablet was een aantal weken geleden al gespot maar is nu onbedoeld verschenen op de website van Acer Finland.  Alle gegevens waren voor een korte tijd zichtbaar op de website van Acer.

acerw3-2

De kleine tablet beschikt over een los keyboard, het is wel opvallend dat het toetsenbord een stuk groter is als de tablet zelf, het is meer een docking met toetsenbord. De tablet draait volgens de datasheet op een Windows 8 RT besturingsysteem, hierdoor is de Acer tablet een van de kleinste Windows 8 tablets. Verder beschikt de tablet over een Intel Atom Z2760 Dual Core processor en 2GB aan werkgeheugen, ook is er 64GB MMC opslag aanwezig. De connectiviteit is ook aanwezig aangezien er een Micro USB 2.0-aansluiting, Micro HDMI, 802.11n WiFi en Bluetooth 4.0 aanwezig is. De Acer Z2760 is uitgerust met een 8-inch scherm

Aangezien de tablet kort zichtbaar was op de website van Acer, kunnen we de lancering binnen enkele dagen verwachten. Een prijs is nog onbekend, maar we verwachten rond de 500-600 euro.

Acerw3-810-1

 

Vorig artikelBinnenkort komt Apple met nieuw model MacBook Air?
Volgend artikelAcer Liquid E2 vanaf vandaag te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in