Acer Liquid E2 vanaf vandaag te koop in Nederland

Vanaf vandaag ligt het nieuwste Acer toestellen in onze schappen; de Liquid E2. De telefoon beschikt o.a. over een quadcore processor, een 8MP camera en een 4,5” qHD-scherm. Prima specificaties, en dat geldt ook voor de prijs. Een losse Acer Liquid E2 koop je al vanaf 222 euro en het toestel is ook verkrijgbaar i.c.m. een abonnement. Verwar de Liquid E2 niet met de Liquid E2 Duo, zoals de naam al doet vermoeden beschikt de eerstgenoemde over één slot voor een simkaart en slikt de Duo versie twee simkaarten. De Duo-versie van de Liquid 2 is al langer in ons land te koop.

Specificaties Acer Liquid E2

~ 4,5” scherm (540×960 pixels)

~ 1,2Ghz quadcore processor & 1GB werkgeheugen

~ Android 4.1 Jelly Bean

~ 8MP camera aan de achterzijde, 2MP camera aan de voorzijde

~ 4GB intern geheugen, gelukkig wel uitbreidbaar via Micro-SD

Conclusie

Zoals eerder gezegd biedt de Liquid E2 voor ruim 200 euro goede specificaties, alleen de beperkte interne opslagcapaciteit is wat jammer. Gelukkig maakt Acer dit goed met de mogelijkheid het via een Micro-SD kaartje uit te breiden. De resolutie is voor het 4,5” scherm hoog genoeg en ook de processor en het werkgeheugen voldoen prima. De camera ziet er op papier goed uit, maar het aantal megapixels zegt niet alles en mijn ervaring met de camera’s in Acer toestellen is niet zo goed dus ik ben erg benieuwd. Het is fijn dat de telefoon op Android 4.1 Jelly Bean loopt, voor de goedkopere toestellen is deze versie van Android geoptimaliseerd onder de naam ‘Project Butter’. Natuurlijk is ook de Google Play Store op de Liquid E2 te vinden. Al met al een verrassend toestel, wat op papier veel waar voor zijn geld biedt. Vanaf vandaag te koop bij diverse Nederlandse webshops.

Acer Liquid E2

Vorig artikelNieuwe details Acer Iconia W3-810 Windows 8 tablet gelekt
Volgend artikelNokia biedt oplossing stofprobleem Lumia 920

3 REACTIES

  1. Super toestel, zeker voor dat geld. Hele maand mij krijg je nog tegoedbon van 50 euro wanneer je de duo koopt bij wehkamp. Dan wordt ie wel heel goedkoop.

    Ps. Hij draait op Android 4.2.1 out of the box!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in