Review: Aldi Wolfgang AT-AS50SE Smartphone

De AT-AS50SE Smartphone

De Wolfgang smartphone heeft de beschikking over een 5-inch scherm, het scherm is niet standaard zoals de vorige Wolfgang smartphones. Het gaat hierbij namelijk om een IPS paneel welke beschikt over een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. De kwaliteit is daarom zeer goed te noemen. De Sony Xperia Z en Galaxy S4 hebben een vergelijkbaar type scherm met dezelfde resolutie.

De AT-AS50SE is een High-End smartphone met een zeer uitgebreid scala aan functionaliteit, de smartphone heeft de beschikking over een 5 Megapixel front camera met LED flitser, aan de achterkant van de smartphone is een 13 megapixel camera aanwezig met een dual LED Flits. Opvallend is dat de smartphone ook aan de voorzijde is voorzien van een LED flitser.

Quad Core met 1GB

De Wolfgang smartphone beschikt over een 1,5Ghz Quad Core processor welke afkomstig is van het Taiwanese bedrijf Mediatek. Vele andere smartphones zijn voorzien van deze processor waaronder de modellen van Sony. De processor is een MTK6589T. De smartphone beschikt naast de Quad Core processor ook over 1GB aan RAM.

Zeer dun en licht 

Ondanks de grootte van de smartphone is de Wolfgang AT-AS50SE een licht gewicht, het toestel weegt namelijk maar 155 gram, dit is zeer weinig voor een 5-inch smartphone. Ondanks zijn grootte is de smartphone geen lomp model, de bezel rondom het scherm is zeer dun en vanwege de vierkanten afwerking rondom de hoeken is de smartphone degelijk en compact. De Wolfgang heeft de volgende afmetingen: 144mm x68,9mm x8,8mm.

Accessoires

De smartphone wordt geleverd met een aantal accessoires, waaronder een USB adapter waarmee je meerdere devices kan connecten waaronder een muis en toetsenbord. Het toestel wordt geleverd met de volgende accessoires:

  • Wolfgang Smartphone
  • Oplader
  • USB kabel
  • USB Adapter
  • Headset
  • Handleiding

Specificaties

Besturingssysteem Android 4.2 Jelly Bean
Processor1.5 Ghz Quadcore
Werkgeheugen1GB
ChipsetMTK6589T
Accu2300 mAh
Scherm5,0 IPS Full HD
Resolutie1920x1080 pixels
Camera achter12 Megapixels Auto Focus
Camera voor5 Megapixels Fixed Focus
NetwerkDual SIM
Gewicht155 gram
Lanceerdatum28 september

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS50SE

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelWolfgang AT-AS50SE smartphone: High-end voor 339 euro
Volgend artikelSamenwerking tussen HTC en Beats beëindigt

4 REACTIES

    • De mijne had dat iig niet, sommige apps die root-toegang vereisen deden het niet. Middels Framaroot nu wel root, en binnen paar minuutjes gepiept.

  1. Paar zaken: maak de volgende keer foto’s van het toestel met het scherm aan (nu zien we gewoon een zwarte doos). Ten tweede: zwakke punten zijn toch echt: géén 4G (en dat voor die prijs!) en géén mogelijkheid tot uitbreiden geheugen met (mirco)SD. Dat zijn toch echt twee achilleshielen imho! Omdat de toestellen verder niet in super-aantallen verkocht worden, zie vaak ook dat mogelijkheden om het toestel te rooten er ook amper zijn. Voor de Aldi Phablet (AT-AS53N) is bv ook nog geen (publieke) root beschikbaar…

    • hgoor,
      ik ben het geheel eens met de minpunten die je opnoemd!
      3G ipv 4G
      En inderdaad, vooral het missen van een extern geheugen (32 gb zou fijn zijn!)
      Aangezien de gsm, neem ik aan, al aardig wat geheugen onmeent als je foto’s
      maakt of videos!
      PLUS op mn eigen gsm, heb ik wel de 32gb sdhc kaart, wat als er wat mis gaat met dit
      toestel?? Ik laat al mijn meest belangrijke dingen op de 32 gb kaart staan..
      En uiteraard extra handig als je dingen wilt overzetten naar de pc bv..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in