Wolfgang AT-AS50SE smartphone: High-end voor 339 euro

Vanaf zaterdag 28 september zal de Aldi de Wolfgang AT-AS50SE verkopen voor een bedrag van 339 euro. Een duurdere prijs van wat we gewend zijn van Wolfgang, maar de specificaties zijn ook zeer goed te noemen. De AT-AS50SE smartphone draait op een 5-inch IPS HD touchscreen en wordt aangestuurd door een 1.5Ghz Quad Core processor.

AT-AS50SE-smp

Het toestel

De accu van het toestel heeft een vermogen van 2300mAh. De Wolfgang heeft verder mogelijkheid tot Tri Band GSM en Dual BAND UMTS. Zoals we gewend zijn van Wolfgang beschikt ook deze smartphone over een Dual sim mogelijkheid waardoor je twee simkaarten kan monteren. Één van deze simkaarten heeft de beschikking over een Micro-SIM aansluiting. Verder is de Wolfgang AT-AS50SE voorzien van een 13 megapixel camera met autofocus en dual led flits. Aan de voorkant is ook een krachtige camera aanwezig namelijk een 5 megapixel exemplaar. Het toestel meet de afmetingen 144×68.9×8.8 mm en weegt ongeveer 155 gram. Intern is er 16GB ROM aanwezig waarvan ongeveer 11GB beschikbaar is.

Het gaat hierbij dus zeker niet om een budget smartphone met matige specificatie’s. De smartphone kan goed concurreren met de huidige high-end smartphones.  Met zijn 339 euro is de AT-AS50SE zeker niet de goedkoopste Aldi-telefoon op de markt, maar wel de meest snelle en krachtigste Wolfgang.

Quad Core met 1GB

De Wolfgang smartphone beschikt over een 1,5Ghz Quad Core processor welke afkomstig is van het Taiwanese bedrijf Mediatek. Vele andere smartphones zijn voorzien van deze processor waaronder de modellen van Sony. De processor is een MTK6589T. De smartphone beschikt naast de Quad Core processor ook over 1GB aan RAM.

Specificaties

Besturingssysteem Android 4.2 Jelly Bean
Processor1.5 Ghz Quadcore
Werkgeheugen1GB
ChipsetMTK6589T
Accu2300 mAh
Scherm5,0 IPS Full HD
Resolutie1920x1080 pixels
Camera achter12 Megapixels Auto Focus
Camera voor5 Megapixels Fixed Focus
NetwerkDual SIM
Gewicht155 gram
Lanceerdatum28 september
Vorig artikelGTA 5 zeer populair op Marktplaats
Volgend artikelReview: Aldi Wolfgang AT-AS50SE Smartphone

4 REACTIES

  1. Hallo,

    Ik heb de Wolfgang At-as50se gekocht op 28 september.
    In het begin had ik dat mijn scherm steeds rood werd, na het opnieuw instellen van de fabrieksinstellingen deed hij het weer prima.
    nu heb ik sinds vandaag dat hij vastloopt. en weet niet wat ik nu moet doen.
    dus mijn vraag. kan ik de telefoon resetten of iets dergelijks? of moet ik nu wachten tot de accu leeg is?

    Groeten, Joke

  2. Heb m nu 24 uur in bezit en hij werkt vlekkeloos. Enigste minpuntje de recovery is in t mandarijns (chinees) camera geef ik een acht. 13megapixels klinkt goed maar het blijft een camera van een phone. En mn hoofdtelefoon was binnen 4 uur kaduuk aan een van de speakers. Maar hij heeft veel weg van mn oude se x10 voordeel is dat dit toestel niet geroot hoeft te worden 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in