Details iPhone 5 gelekt, iPhone 5 vele malen beter als Galaxy S3

Er zijn vandaag weer een aantal nieuwe details van de iPhone 5 uitgelekt. De iPhone wordt slechts 7,6mm dik, en krijg een geheel vernieuwde poort aan de onderkant van het toestel waarschijnlijk micro usb. Ook zal de iPhone 5 vele malen beter zijn als de Samsung Galaxy S3.

De website Mobilefun stelt het ontwerp van de nieuwe iPhone in handen te hebben. Hoewel de tekeningen niet geverifieerd konden worden door een officiële bron, zou een fabrikant hebben gezegd dat het ontwerp accuraat lijkt. Als dit echt zo is zal de nieuwe iPhone de volgende afmetingen krijgen: 7,6 milimeter dik 123,8 milimeter hoog en ruim 58,6.

VS Samsung Galaxy S3

Daarnaast geeft Terry Gou, het hoofd van Apple-fabrikant Foxconn, in een interview aan dat de nieuwe iPhone de Galaxy S III van Samsung zal doen verbleken. Details noemde hij niet, maar aangezien de verwachting is dat in oktober een nieuw toestel van Apple op de markt verschijnt, is de kans groot dat hij al ontwerpen gezien heeft.

Volgens Gou maakt Apple in de nieuwe iPhone gebruik van technologie van Sharp. Daarmee zou het bedrijf volgens de topman een voorsprong hebben op Samsung.

Vorig artikelMicrosoft presenteert Windows Phone 8
Volgend artikelApshalt 7 Heat vekrijgbaar in de App Store voor een lage prijs

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in