Details nieuwe Blackberry toestellen bekend

Blackberry fabrikant Research In Motion zal in de toekomst twee nieuwe smartphone lijnen gaan lanceren voor het aankomende BlackBerry 10 OS. Dit is bekend geworden uit uitgelekte screenshots welke zijn gemaakt tijdens een presentatie.

Deze twee vernieuwde lijnen zullen worden uitgebracht als de L- en N- serie. De twee lijnen zullen bestaan uit de eerste smartphones met daarop het BlackBerry OS 10 besturingssysteem. Volgens de geruchten zouden de eerste smartphones binnen de L- en N-serie in augustus aangekondigd worden. De smartphones zouden vervolgens niet veel later al in de winkels te vinden zijn.

De twee vernieuwde lijnen zijn gepubliceerd door een website. De screenshots zijn waarschijnlijk gemaakt van een officieel intern document van RIM. Op de afbeelding zijn nog een aantal nieuwe dingen te zien: zo zou de vernieuwde L-Serie een  full touch screen serie worden met daarom OS 10.

Binnen de N-serie zal de consument zowel toestellen met touchscreen en hardware-toetsenbord vinden. Ook zouden de nieuwe toestellen van RIM moeten beschikken over een 720p scherm met een resolutie van 1280×768. Binnen de N-series is de resolutie met 720×720 pixels iets lager.

Vorig artikel165 TB extra foto’s voor Bing Maps
Volgend artikelHTC One X beste smartphone van 2012 volgens Graham-award

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in