Nieuwe versie HTC Sense 4.1 op internet verschenen

Op internet zijn verschillende custom roms verschenen waarin een nieuwe versie van HTC Sense te vinden is. De rom is alleen beschikbaar voor de HTC One X. De nieuwe HTC Sense heeft versie nummer 4.1. Deze nieuwe versie bevat heel erg veel nieuwe verbeteringen.

De rom kon na het uitlekken direct op grote aandacht rekenen bij ontwikkelaars. Na het uitlekken van de rom was dit al snel getest door enkele ontwikkelaars van XDA-Developers. Deze vaak erg ervaren ontwikkelaars konden naar eigen zeggen niets anders dan tevreden zijn met de veranderingen die HTC heeft toegepast in Sense 4.1.

De nieuwe HTC Sense versie loopt veel soepeler op de toestellen hierdoor is de HTC Sense vrij van haperingen en problemen. De ontwikkelaars laten weten dat de nieuwe versie een stevige verbetering heeft ten opzichten van de voorgaande versie’s.

HTC heeft onderanderen verschillende 3D-effecten verwijderd, alle optimalisatie’s hebben er ook voor gezorgd dat de WiFi verbinding veel stabieler is dan voorheen. Ook zal de accu veel langer mee gaan. Wanneer de update beschikbaar komt voor het grote publiek is helaas nog onbekend.

Vorig artikelGrote storing bij Wikipedia
Volgend artikeliPhone 4S momenteel massaal gedumpt voor nieuwe iPhone 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in