Smartphone AT-AS43D2 vanaf 1 september vekrijgbaar bij de Aldi

Wegens succes zal de populaire Aldi Smartphone weer vekrijgbaar zijn bij de Aldi. Enkele maanden geleden was de smartphone al vekrijgbaar bij de Aldi. Deze smartphone was erg populair en was binnen enkele uren al uitverkocht. Omdat deze smartphone veel problemen kreeg hebben wij een speciale helpdesk opgericht.

Vanaf 1 september is de populaire opvolger vekrijgbaar bij de Aldi het gaat hierbij om de  AT-AS43D2 Smartphone. Deze smartphone is sterk verbeterd en heeft een aantal erg goede upgrade’s gekregen waaronder Android 4.0. Deze Smartphone is net iets sneller en is voorzien van een betere processor.

Maar de grote upgrade is Android 4.0 bij de vorige versie was dit nog Android 2.3. Door de nieuwe Android versie zijn veel problemen verholpen. Er kan een microsdhc-kaart in met een maximale capaciteit van 32GB worden ingezet. Ook is deze smartphone voorzien van de dualsim functie.

Specificatie’s:  

– simlockvrij
– Dual Sim & Dual online
– verbeterd 4.3″ capacitief beeldscherm
– resolutie: 480×800
– 1 GHz processor
– 512 MB Ram
– 4 GB geheugen
– micro SD ondersteund tot 32 GB
– 5 MP camera
– 1.3 MP front camera
– android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
– WiFi b/g/n met Tethering
– FM-radio
– afmetingen: 12.7×6.8 cm en slechts 1 cm dik
– inclusief beschermhoes en geluidsisolerende in-ear hoofdtelefoon

Deze Smartphone zal vekrijgbaar zijn voor 179.00 euro dit is precies hetzelfde als de vorige versie. Onze tip is wel wil je de Smartphone? sta vroeg bij de winkel omdat deze telefoon binnen enkele uren is uitverkocht. Wij kregen veel negatieve reactie’s van de oude versie dus de verkoop van deze Smartphone zal extra hard gaan.

Afbeeldingen:Vorig artikelSteeds meer internetverbindingen
Volgend artikelSamsung moet 1 miljard dollar betalen aan Apple

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in