Iphone 5 kopen in Duitsland kan bij de volgende winkels

Aanstaande vrijdag zal de iPhone 5 gelanceerd worden in enkele landen waaronder de Verenigde Staten en Duitsland. In Nederland zal de iPhone 5 pas vanaf volgende week vrijdag verkocht worden, voor de mensen welke de iPhone 5 vrijdag al willen bemachtigen kan je het best naar Duitsland reizen.

In Duitsland kun je terecht bij enkele officiële Apple Store’s.  Om 08.00 zal de verkoop van de iPhone 5 beginnen. Voor een bedrag van €679 heb je al een 16 GB witte of zwarte iPhone 5. In onderstaande overzicht hebben wij enkele winkels beschreven waar de iPhone 5 verkocht zal worden. Onderstaande Apple Store’s zijn zo dicht mogelijk bij de Nederlandse grens.

Hamburg:

In Hamburg zijn twee officiële Apple Store’s. Hamburg is niet de beste plek om een iPhone 5 te kopen maar de kans is wel groter aangezien er twee Apple Store’s zijn. Bekijk hier de store in Google Maps.

[box type=”info”]Jungfernstieg 12 20354 Hamburg [/box]

[box type=”info”]Alstertal-Einkaufszentrum 22391 Hamburg [/box]

Oberhausen:

De Apple Store in Oberhausen is de populairste Apple Store voor de Nederlanders. Deze Apple Store is vlakbij de Nederlandse grens. Dit is dan ook de snelste weg voor de iPhone 5. Wel staat hier altijd flinke rijen. Bekijk de locatie hier in Google Maps

[box type=”info”]CentrO Oberhausen 46047 Oberhausen [/box]

Apple Store in Keulen:

In Keulen is ook een Apple Store te vinden, deze zal ook de iPhone 5 gaan verkopen.

[box type=”info”]Rhein Center Aachener Straße 1253 50858 Köln [/box]

 

Vorig artikeliOS 6 vanaf 19:00 beschikbaar als download
Volgend artikelInternet Explorer tijdelijk niet gebruiken vanwege ernstig probleem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in