iOS 6 vanaf 19:00 beschikbaar als download

Vandaag is het dan eindelijk zover.  iOS 6 komt vanaf 19:00 beschikbaar als download voor de iPod touch 4e en 5e generatie, iPad, de nieuwe iPad, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 en de tweede en derde generatie Apple TV. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer Apple iOS 6 zal lanceren maar wij gaan er van uit dat Apple de nieuwe iOS 6 versie rond 19:00 beschikbaar zal stellen voor Nederland.

Wij laten het zo snel mogelijk weten als de iOS 6 versie beschikbaar is voor de bovenstaande apparaten. Waarschijnlijk zal de server van Apple wel zwaar belast worden waardoor het downloaden erg traag zal gaan. Je kan al een aantal dingen voorbereiden om zo de installatie te versnellen:

  • Controleer of je de update naar iOS 5.1.1 al heb geïnstalleerd.
  • Update iTunes al naar 10.7
  • Maak alvast een backup van je huidige versie
De update kan je vinden door via je iPhone/iPad/iPod te zoeken naar de Software Update: Instellingen > Algemeen > Software-update.  Hierna zal indien beschikbaar de update klaar zijn om te downloaden. Nadat de update klaar is met downloaden kan je deze installeren op je device.
Je kan natuurlijk ook de update handmatig downloaden via de computer, indien de download beschikbaar is zullen wij deze download link direct plaatsen.

 

 

Vorig artikelFacebook feestje in Nederland veroorzaakt paniek
Volgend artikelIphone 5 kopen in Duitsland kan bij de volgende winkels

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in