Samsung Galaxy Note II komt begin oktober naar Nederland

Samsung heeft tijdens de presentatie van de Galaxy Note II al laten weten dat het toestel rond het vierde kwartaal naar Nederland zou komen. Android Headlines weet vandaag te melden dat de Galaxy Note II vanaf 1 oktober naar Nederland zal komen. De informatie is volgens de website van een bron bij Samsung zelf.

Samsung Nederland wil helaas nog geen informatie vrijgeven over de lanceer datum. Het is daarom nog vrij onduidelijk of bovenstaande informatie correct is. De Samsung Galaxy Note II is wel al bij een aantal winkels te pre-orderen. Ook zijn er een aantal Nederlandse winkels waaronder Centralpoint. Hier is de smartphone voor 624,75 euro te bestellen in een witter of grijze variant. Ook is de Note II momenteel vekrijgbaar bij Algebeld.nl voor een advies prijs van 699.

De Samsung Galaxy Note II beschikt over een 5.5 inch scherm met een resolutie van 1280 bij 780. De smartphone beschikt over een snelle quad core proccesor met een snelheid van 1.6Ghz. Verder beschikt de smartphone/tablet over 2GB aan werkgeheugen, 16GB, 32GB of 64GB aan intern opslaggeheugen, een microSD card reader om dit geheugen uit te breiden, Wifi, 3G/4G, NFC ondersteuning en Bluetooth 4.0. Ook is er aan de achterkant nog een 8 megapixel camera aanwezig. Het toestel is voorzien van een 3100mAh accu.

Bron: Tabletsmagazine.nl

Vorig artikel“Meldingen van KortingKaartjes.nl op Facebook is spam”
Volgend artikelRecordhoogte van 748,90 dollar voor Google aandeel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in