“Foxconn begonnen met productie nieuwe iPad mini”

Apple heeft zich de afgelopen weken meer gericht op de nieuwe iPhone 5 en iOS 6, vanaf nu zal Apple zich richten op de lancering van waarschijnlijk een nieuwe iPad mini. Verschillende geruchten vanuit Brazilië laten weten dat de productie momenteel al vast van start is gegaan.

Het lijkt erop dat Foxconn het productie proces van de iPad mini heeft gestart, volgens de geruchten wordt een Foxconn-fabriek in Brazilië gebruikt voor de productie van de iPad mini. Ook zijn er deze week verschillende berichten rond gegaan dat Apple een iPad mini event zal gaan houden op 10 oktober, het is nog onduidelijk of dit gerucht waar is.

Apple heeft de ontwikkeling van de iPad mini nooit bevestigd, het is daarom nog onduidelijk wanneer en hoe de iPad mini eruit komt te zien. Er zijn al wel enkele afbeeldingen opgedoken van diverse mockups maar of deze echt zijn? Waarschijnlijk zal Apple zich met de iPad mini richten op de budget doelgroep welke niet het geld hebben voor een grote iPad, de iPad mini zal daarom ook een nieuwe concurent worden van de Google Nexus 7.

Vorig artikelFoutje bij Bol.com vijftig laptops verkocht voor 95 euro
Volgend artikelHTC One X+ officieel aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in