Alcatel komt met goedkope Android 4.0 tablet

Alcatel heeft vandaag een nieuwe tablet gelanceerd voor de Nederlandse Markt, het gaat hierbij om de nieuwe One Touch Tab T10 deze tablet is voorzien van een 7- inch touchscreen . De tablet draait op het Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingsysteem en beschikt over een snelle 1Ghz processor. De prijs van de tablet is ook erg goed dit is namelijk 199,90 euro.

De tablet beschikt over een 7 inch LCD display met een resolutie van 480 bij 800 pixels, een 1GHz Rockchip RK2918 processor en 1GB werkgeheugen dit is daarom ook redelijk budget hardware maar voor de prijs  meer dan genoeg. Verder is de tablet uitgerust met een 0.3 megapixel webcam aan de voorkant en 4GB aan intern geheugen, ook kan je nog een MicroSD card gebruiken om dit te vergoten.

De tablet is voorzien van een Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Alcatel heeft zelf niks veranderd aan de Android versie dus hij is helemaal standaard zonder overbodig software. De batterij moet volgens de fabrikant bij normaal gebruik 4 uur meegaan. De stand-by tijd bedraagt 120 uur.

De Alcatel One Touch Tab T10 zal eind deze maand beschikbaar zijn in Nederland voor een adviesprijs van 119,90 euro.

Vorig artikelNokia Lanceert Xpress Browser
Volgend artikelWhatsApp heeft weer problemen door storing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in