Nieuwe geruchten Samsung Galaxy S4

Samsung heeft nog niet zo heel lang geleden de nieuwe Galaxy SIII aangekondigd, deze smartphone is op dit moment een groot succes en is op dit moment ook een van de top toestellen van dit moment. Vandaag zijn er al een aantal berichten verschenen over de Galaxy S4, deze smartphone moet het nieuwe topmodel van Samsung worden en zal flink veel beter zijn als de iPhone 5.

De Galaxy S4 zal waarschijnlijk voorzien van een snelle quad-core processor. De grootste verandering is een verbeterde camera, scherm en een aangepast besturingsysteem. De Galaxy SIII is momenteel voorzien van een 8 megapixel camera, de S4 zou waarschijnlijk voorzien zijn van een camera met 13 megapixels. Het formaat van het OLED-scherm zou met 0,2 inch naar 5,0 inch toenemen en een Full HD resolutie bieden.

Ook zal de Galaxy S4 beschikken over een LTE chip voor snelle 4G verbindingen. Op dit moment is het nog erg onduidelijk welke geruchten klopen of niet. Waarschijnlijk zal de Galaxy S4 begin februari volgend jaar worden gepresenteerd voor het publiek, dit zal waarschijnlijk tijdens het MWC gebeuren.

Vorig artikelXperia Tablet S direct uit schappen vanwege productiefout
Volgend artikeliPhone 5 gebruikers klagen over hoog datavebruik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in