Asus PadFone 2 waarschijnlijk toch naar Nederland

De Nederlandse nieuwswebsite Nu.nl heeft een uitnodiging ontvangen voor een persevenement van Asus in Milaan. Op 16 oktober zal Asus de nieuwe en tweede versie van de Asus PadFone onthullen. NU.nl ontving vrijdag een uitnodiging voor de aankondiging van de Padfone 2 in Milaan. Dat Nederlandse journalisten worden uitgenodigd, wijst erop dat het apparaat ook hier verkocht zal worden.

Een woordvoerder van Asus wil helaas niet meer informatie vrijgeven of de tablet definitief ook vekrijgbaar zal zijn in Nederland. De PadFone 2 is een bijzonder combinatie tussen een smartphone en tablet. De telefoon kan in de achterkant van de tablet gestopt worden, je kan hem dus veranderen van een smartphone naar tablet. Wil je alleen de telefoon dan kan je de smartphone er ook weer uit halen.

Volgens onbevestigde geruchten zal de Padfone 2 beschikken over een quad core processor van Qualcomm met een kloksnelheid van 1,5 GHz. Als besturingssysteem zou het apparaat Android 4.0 meekrijgen en dus niet het nieuwere Android 4.1.

Op 16 oktober zal Asus de nieuwe Padfone 2 officieel bekend maken, op deze datum zullen ook alle details van de PadFone 2 bekend worden gemaakt.

Bron: nu.nl

Vorig artikelAanwijzingen nieuwe iPad gevonden is server logs
Volgend artikelVerschil tussen de HTC One X en One X+

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in