Foto’s LG Optimus Nexus uigelekt

Sinds enkele dagen zijn er al veel geruchten over de nieuwe Nexus smartphone, waarschijnlijk zal deze nieuwe opvolger van de huidige Google Nexus niet worden geproduceerd door Samsung maar door LG. Dit toestel zal de LG Optimus Nexus gaan heten. Vandaag zijn er al enkele afbeeldingen opgedoken van het toestel.

Op het forum van XDA-Developers zijn afbeeldingen opgedoken van de LG E960 dit toestel draait op Android 4.1.2. De voorgaande Nexus-modellen werden geproduceerd HTC en Samsung.

De Optimus Nexus is een smartphone welke is voorzien van 8GB of 16GB opslagcapaciteit, opvallend is dat er waarschijnlijk geen microSD slot aanwezig zou zijn, ook zou het niet mogelijk zijn om de batterij te vervangen of. Het is standaard bij Android-telefoons dat er wel een microSD-slot aanwezig is en dat het ook mogelijk is om de accu te vervangen, het is daarom nog erg onduidelijk of deze twee functie’s wel of niet aanwezig zullen zijn.

De Optimus Nexus zal waarschijnlijk ook voorzien zijn van een technologie waarmee je het toestel draadloos kan op laden. De Optimus Nexus zal gebaseerd zijn op de Optimus G, daarom zal de smartphone voorzien zijn van een 1,5Ghz Qualcomm Snapdragon S4 quadcoreprocessor, 2GB RAM en een groot 4,7 inch True HD IPS display met een resolutie van 1280 bij 768.

Volgens de verwachting zal de nieuwe opvolger van de Google Nexus rond half november gelanceerd worden. Het is nog onduidelijk wat het toestel zal gaan kosten.

Afbeeldingen:

Vorig artikelOfficieel: Android 4.1 komt naar de Galaxy SIII
Volgend artikelLogitech introduceert G710+ gaming toetesbord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in