iPhone 5 verkoop bij Vodafone tijdelijk gestopt

De verkoop van de iPhone 5 bij Vodafone is momenteel gestopt omdat de vraag veel te groot is. Ook bij de Apple Store is er op dit moment nog een flinke levertijd van ruim 3 tot 4 weken. Bij diverse telecomproviders is er momenteel ook een flink tekort waardoor de levertijd bij deze bedrijven ook minimaal 4 weken is.

Vodafone heeft daarom tijdelijk de verkoop gestopt. Stevie, forum Community Manager bij Vodafone, heeft dit laten weten:

Hi allemaal,

Vanwege een beperkte beschikbaarheid van de iPhone 5 en de enorme vraag, waardoor er een groot aantal orders momenteel “in de wacht staan”, hebben wij besloten om een tijdelijke stop te zetten op het bestellen van de iPhone 5 via de online shop en via TeleSales.

Via de fysieke winkels is het natuurlijk wel nog mogelijk om een iPhone 5 te kopen zolang de voorraad strekt. Zo ook bij BelCompany en andere derden. Bovenstaande geldt enkel voor de Vodafone online shop en telefonische verkoop.

Zodra er weer nieuwe voorraad is zullen wij dat natuurlijk ook hier aangeven en zal de verkoop weer starten!

Gr.

Stevie

Vodafone heeft op dit moment zoveel bestellingen in de wacht staan dat ze deze eerst willen voorzien van een iPhone 5. Wel kun je het proberen bij een filiaal van Vodafone of BelCompany, maar de kans is klein dat daar nog een iPhone 5 beschikbaar is.

Vorig artikelIllegaal dowloaden steeds gevaarlijker
Volgend artikel‘iPad mini komt op 23 oktober’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in