Beelden van Asus Padfone 2 op internet verschenen

Officieel zou de Padfone 2 pas volgende week onthuld worden tijdens een evenement in milaan en Taipei.  De CEO van Asus Jerry Chen heeft al het een en ander over de nieuwe Padfone 2 verteld tijdens een interview over de nieuwe Windows laptops.

De Padfone is een combinatie van een smartphone en een tablet. De telefoon dient als krachtbron voor de tablet , de smartphone kan aan de achterkant van de tablet gemonteerd worden waardoor de tablet gebruikt kan worden . De Android telefoon is voorzien van een 4.7-inch smartphone. De camera aan de achterkant is voorzien van een 13 megapixel lens. Op onderstaande afbeelding is alvast de uitgelekte persfoto te bekijken:

De tablet is voorzien van een 10.1 inch scherm. De grootste verandering is de achterkant aangezien het klepje van de eerste versie weg is gelaten, bij de nieuwste versie is er gebruik gemaakt van een schuif systeem.Dit geeft een fikse ruimte en gewichtsbesparing en de tablet is dan ook een stuk dunner en lichter. Op 16 oktober is er een persconfertentie en zullen wij meer informatie meekrijgen over de nieuwe Padfone 2. In onderstaande afbeelding kan je vanaf 1.45 de nieuwe Padfone 2 bekijken:

 

Vorig artikelHalo 4 voor release uitgelekt
Volgend artikelArchos Arnova Famliy pad vanaf december vekrijgbaar voor 299 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in