Archos Arnova Famliy pad vanaf december vekrijgbaar voor 299 euro

De nieuwe Archos Arnova 13.3 inch Famliy Pad is al bij een aantal Europese winkels opgedoken en is gespot bij de Amerikaanse FCC. Deze week heeft Archos Slovenië echter via Facebook meer informatie gepubliceerd over de Family Pad waaronder de lanceerdatum en enkele specificatie’s.

Volgens de Facebook van Archos Slovenië zal de tablet in December verkocht worden, op dit moment is er nog erg weinig informatie bekend over deze 13.3 tablet. Wel wordt er gesproken over een 13.3 inch scherm met een resolutie van 1440 bij 900 pixels. Verder wordt aangegeven dat de tablet beschikt over twee camera’s, 16GB aan opslaggeheugen, HDMI, USB OTF en een 10.500 mAh batterij.

Waarschijnlijk zal de tablet voorzien zijn van een GHz Allwinner A10 ARM Cortex A8 single-core processor, 1GB aan werkgeheugen en een SD card reader. De tablet zal  geleverd worden met een standaard waardoor de tablet makkelijker te gebruiken is.

Waarschijnlijk zal deze tablet verkocht worden tussen de 275 en 299 euro, dit is nog behoorlijk wat geld aangezien de tablet niet is voorzien van de beste specificaties.

Afbeelding:

 

 

Vorig artikelBeelden van Asus Padfone 2 op internet verschenen
Volgend artikelAlcatel komt met One Touch Evo 7 Tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in