Apple heeft uitnodigingen verzonden voor evenement op 23 oktober

Apple heeft zojuist de uitnodigingen verstuurd voor een eigen evenement op 23 oktober. Tijdens dit evenement zal Apple waarschijnlijk de iPad mini aankondigen en een 13″ Macbook pro met Retina display. Vorige week meldden diverse media al dat er volgende week een evenement zou gaan plaats vinden, dit gerucht klopt dus aangezien Apple vandaag een officieel evenement op 23 oktober heeft aangekondigd.

Tijdens het evenement zal Apple waarschijnlijk een nieuwe iPad mini presenteren. Dit is een kleine iPad welke waarschijnlijk beschikt over een 7,85″ scherm met een resolutie van 1024×768 pixels. De tablet is waarschijnlijk voorzien van een Apple A5 processor, dit is dezelfde processor welke ook aanwezig is bij de iPad 2 en iPhone 4S. Meer informatie over de tablet is op dit moment nog onduidelijk.

Ook kunnen we tijdens dit evenement een nieuwe MacBook Pro met Retina display verwachten. Apple zou waarschijnlijk een 13″ model uitbrengen met een resolutie van 2560×1600 pixels. Deze week zijn er ook geruchten verschenen op internet over een nieuwe Mac Mini.

Technieuws gaat uiteraard een live blog en eventueel een live stream uitvoeren. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Vorig artikelPrijzen Microsoft Surface tablet bekend
Volgend artikelAlle informatie over de nieuwe Apple iPad mini

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in