Dit is de nieuwe HTC J Butterfly

HTC heeft vandaag een nieuwe smartphone onthuld in Japan, het gaat hierbij om de nieuwe HTC J Butterfly. De HTC J Butterfly  is een 5-inch smartphone met een 1080p scherm. Met de introductie van de J Butterfly worden de geruchten over HTCs 5-inch smartphone van eerder dit jaar eindelijk bevestigd. De Butterfly is het nieuwe toptoestel van HTC en is voorzien van een quadcore 1,5Ghz Snapdragon S4 pro chip, 2 gigabyte werkgeheugen, 16 gigabyte opslag en een 8 megapixel camera.

Het toestel draait standaard op Android 4.1 Jelly Bean. Het meest interessante van deze nieuwe smartphone is het 5-inch full hd Super LCD 3 scherm, dit is op dit moment een van de beste schermen welke momenteel vekrijgbaar is op de markt. Het scherm biedt een uitstekende kleurenweergave bij een resolutie van 440 pixels per inch.

Het toestel is ondanks het grote 5-inch display erg compact aangezien het toestel maar 9,1mm dun is. De smartphone zal geleverd worden met een 2020mAh accu. Het is erg jammer dat de smartphone helaas eerst alleen in Japan wordt uitgebracht. Of en wanneer hij in Nederland beschikbaar wordt is nog niet bekendgemaakt.

 

 

Vorig artikelAlle informatie over de nieuwe Apple iPad mini
Volgend artikelDit zijn alle Facebook smileys/emoticons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in