“iPad mini 2 november al in de winkels”

Gister heeft Apple eindelijk de uitnodigingen verstuurd voor het langverwachte ipad mini event. Tijdens dit evenement zal Apple de nieuwe ipad mini aankondigen volgens de geruchten. Dit evenement wordt 23 oktober gehouden in het California Theatre in San Jose om 19.00 Nederlandse tijd. De release datum van de nieuwe iPad mini zal pas tijdens het evenement aangekondigd worden. Vandaag is er al meer informatie opgedoken over de release datum.

Volgens een retailer uit het Verenigd Koninkrijk zou de iPad Mini al 2 november in de winkels moeten liggen, deze datum is waarschijnlijk geldig voor een aantal landen welke altijd als eerst de producten mogen verkopen. De landen welke waarschijnlijk in de eerste week de verkoop zullen starten zijn: VS, Australia, Hong Kong, Japan, Singapore, Frankrijk, Duitsland, Canada en Verenigd Koninkrijk. Net zoals bij de iPhone 5 zal het apparaat een week later ook vekrijgbaar zijn in Nederland en België en nog een aantal landen. Het is nu nog erg onduidelijk maar op 23 oktober zullen we het zeker weten.

Technieuws gaat op deze datum ook een liveblog uitvoeren over de presentatie. Meer informatie over de iPad mini vind je op onze iPad mini pagina

Vorig artikelHTC komt met nieuwe HTC One SE
Volgend artikelZo zien de datacenters van Google eruit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in