Foto’s van nieuwe iPad met lighting connector

Dit weekend zijn er enkele afbeeldingen opgedoken van een iPad  met een lighting connector, dit is dezelfde smalle connector welke ook aanwezig is bij de iPhone 5. Apple zal waarschijnlijk de lighting connector nu als nu standaard behouden.

Op onderstaande afbeeldingen zijn twee iPads te zien, de bovenste iPad is voorzien van een nieuwe lighting connector. De lightning-connector is door Apple geïntroduceerd bij de presentatie van de iPhone 5. Ook de nieuwe iPod Touch en de laatste generatie van de iPod nano zijn er meteen van voorzien. De nieuwe connector heeft voornamelijk als voordeel dat deze een stuk compacter is waardoor er meer ruimte over is voor de overige onderdelen.

Zoals we op onderstaande afbeelding kunnen zien is de iPad voorzien van een kleine connector. Het gaat hierbij niet om de iPad mini maar om een geheel nieuwe iPad welke waarschijnlijk een aantal update’s zal krijgen waaronder een snellere processor en verbeterd scherm.

Dinsdag heeft Apple een evenement gepland, tijdens dit evenement zal Apple een aantal nieuwe apparaten aankondigen waaronder de iPad mini en waarschijnlijk een nieuwe Macbook pro met retina display. Het evenement is live te volgen via deze pagina.

 

Vorig artikelSimpel: Super aanbieding 100 min + 100 SMS + internet voor 7.50 per maand
Volgend artikelGoogle Nexus 7 32GB vanaf november te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in