Google Nexus 7 32GB vanaf november te koop in Nederland

De huidige Nexus 7 met 16GB opslag is momenteel al een maand te koop in Nederland, op dit moment is de voorraad zeer beperkt waardoor de levering erg traag is verlopen. Asus laat weten dat er de komende weken een groot aantal nieuwe leveringen verschijnen met de nieuwe Nexus 7 met 32GB geheugen.

Waarschijnlijk zal Google tijdens het evenement van 29 oktober officieel de nieuwe Nexus 7 met 32GB  presenteren. Vorige week lieten diverse Nederlandse winkels aan klanten die een Nexus 7 met 16GB aan opslaggeheugen besteld hebben weten dat dit model vervangen zal worden door een 32GB variant, dit is zonder extra kosten en bijbetalingen. Vanaf week 45 kunnen we deze tablets in Nederland verwachten.

Vanaf 5 november zal de tablet in Nederland verkocht worden, voor 32GB betaal je 249 euro, dit is even duur als het huidige 16GB model. De Nexus 7 met 16GB zal waarschijnlijk een stuk voordeliger worden. Volgens de geruchten zal de tablet 50 euro goedkoper worden, de prijs is dan ongeveer 199 euro. De prijs verlaging gaat waarschijnlijk in vanaf 29 oktober.

Vorig artikelFoto’s van nieuwe iPad met lighting connector
Volgend artikel“Apple komt 23 oktober ook met nieuwe iPad”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in