Apple kondigt nieuwe iPad mini aan

Apple heeft zojuist tijdens een evenement een kleinere iPad mini aangekondigd. De kleinere iPad is voorzien van een 7,9″ scherm en weegt 308 gram. De iPad mini is maar 7,2mm dun. De iPad mini zal verkocht worden in twee verschillende kleuren een witte en een zwarte.

Het scherm van de iPad mini bevat dezelfde resolutie als die van de iPad 2 dit is 1024×768, doordat de resolutie hetzelfde is hoeven de ontwikkelaars de apps niet aan te passen voor de iPad mini, ook is het erg makkelijk dat je de iPad mini met één hand kan vast houden en bedienen.

intern vind je een dual-core A5-chip, een FaceTime HD-camera en een 5 megapixel iSight-camera. Ook krijg je LTE-ondersteuning, 802.11 a/b/g/n Wi-Fi en een Lightning-connector. Volgens Apple gaat de batterij 10 uur mee. De ipad mini is voorzien van een unibody behuizing welke gemaakt is van glas aan de voorkant en aluminium aan de achterkant, net zoals bij de vorige iPads is deze iPad mini ook voorzien van een aantal smartcovers.

De 16GB-versie van de iPad mini zal te koop zijn vanaf 329 dollar. De pre-order begint op vrijdag 26 oktober, de iPad mini komt beschikbaar vanaf 2 november. Ook in Nederland en Belgie is de iPad mini gelijk te koop. De prijzen van de iPad mini zijn:”

  • 16GB iPad mini: $329
  • 32GB iPad mini: $429
  • 64GB iPad mini: $519

 

Vorig artikelApple komt met nieuwe iPad
Volgend artikeliPad mini review/ hands-on

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in