Persafbeelding LG Nexus 4 uitgelekt

Op twitter zijn er vandaag enkele afbeeldingen uitgelekt van de nieuwe LG Nexus 4 welke Google aanstaande maanden zal gaan aankondigen.. Dit is inmiddels bevestigd door LG. Op de foto’s zijn render afbeeldingen te bekijken van de voorkant achterkant en zijkant.

De foto’s zijn uitgebracht door twitteraar Evleaks. Dit twitter account heeft eerder ook vroegtijdig afbeeldingen uitgelekt van de Nokia Lumia 820 en 920. De afgelopen week is de nieuwe Nexus 4 smartphone het gesprek van de dag aangezien er al erg veel details zijn verschenen over deze tablet.

Op de persafbeelding is een foto te zien waarin Google Now is te zien. Eerder was al bevestigd dat deze Nexus van LG over een quadcore-processor van Qualcomm beschikt, de cpu heeft een kloksnelheid van 1.5Ghz en zou alle concurent omver blazen in de benchmark resultaten. Het toestel is waarschijnlijk voorzien van Android 4.1.2 en bevat 2GB aan Ram en 8GB intern geheugen. Er zit een 8-megapixelcamera op het toestel die in 1080p video’s kan gaan opnemen.

Het toestel zal maandag door LG en Google officieel aangekondigd worden, de persconferentie zal beginnen rond 17:00 Nederlandse tijd en zal via YouTube uitgezonden worden.

Vorig artikelWindows RT neemt 12GB in beslag op tablets
Volgend artikelNamaak iPad mini met Android voor $99

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in