HTC One X+ eindelijk verkrijgbaar in Nederland

De HTC One X+ is vanaf vandaag eindelijk verkrijgbaar in Nederland. De HTC One X+ is de opvolger van de huidige HTC One X. De nieuwe versie beschikt over een snellere processor, betere accu, en meer geheugen. Ook zijn er een aantal details veranderd aan het uiterlijk. Het nieuwe topmodel van HTC is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar.

De One X+ ziet er hetzelfde uit als zijn voorganger wat betreft de grootte van het scherm, vormen en afmetingen. Wel is de polycarbonaatbehuizing voorzien van een andere coating die er iets doffer uitziet en voor meer grip moet zorgen. De One X+ is uitgevoerd in het zwart met enkele rode accenten. De HTC One X+ zal standaard geleverd worden met Android 4.1 Jelly bean. De One X+ beschikt ook over de nieuwe Sense+ welke gebaseerd is op de nieuwe Android 4.1 Jelly Bean.

Verder is de HTC One X_ voorzien van een quadcore Tegra 3+ chip welke een  kloksnelheid heeft van 1,7Ghz. Door een nieuwe grafische chip moet de telefoon grafisch 25 procent sneller zijn. Ook zit er een grote accu van 2100 mAh in. De One X heeft een 1800 mAh batterij.  Ook heeft de telefoon voldoende opslagruimte, zo is er standaard 64GB opslag aanwezig en krijg je er gratis 25GB dropbox opslag gratis bij. Deze telefoon zal ook voorzien zijn van de Beats Audio technologie.

Vorig artikeliPhone 5 heeft veel productieproblemen
Volgend artikelProblemen met audio bij nieuwe Surface tablets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in