Nieuwe informatie over de Sony Xperia Yuga

Er waren al eerder geruchten over de Sony Xperia Yuga, maar vandaag is nieuwe, interessante informatie uitgelekt. Het toestel wordt waarschijnlijk het nieuwe vlaggenschip van Sony. Zo blijkt dat de Yuga een 5” Full HD scherm krijgt met 2 GB Ram geheugen. Het vrij grote scherm beschikt tevens over het nieuwe ‘Mobile Brava Engine 2′. De telefoon gaat standaard op Android 4.2 draaien en heeft een 13 megapixel camera aan boord met een Exmor RS-sensor. Daarnaast krijgt de camera een Cybershot lens zodat hij onder andere HDR-foto’s kan nemen.

De Yuga heeft Quad-coreprocessor die geklokt wordt op 1.5 GHz. Het toestel beschikt over 32 GB aan intern geheugen en een Micro-SD slot, dus nemen we aan dat het uit te breiden is tot 64 GB. In de Yuga zit een 2400mAh-batterij. Volgens de anonieme bron is de Xperia Yuga gemaakt van een speciaal soort glas, dat langer meegaat dan de soorten die nu worden gebruikt. De Yuga gaat ook beschikken over een stylus met de naam ‘Digital Touch’.

Tenslotte kunnen we melden dat het toestel stof- en waterdicht is. De Sony Xperia Yuga wordt hoogstwaarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress in februari 2013 officieel gelanceerd.

Een eventuele richtprijs is nog niet bekend, maar gezien de specificaties zal die waarschijnlijk boven de €450,- liggen.

Vorig artikelMicrosofts Surface RT-tablet nog geen doorslaand succes
Volgend artikelAcer komt met C7 Chromebook voor 199 dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in