Nexus 4 (voorlopig) niet te koop in Nederland en België

De nieuwe en razend populaire Nexus 4 wordt niet uitgebracht in Nederland en België. De telefoon, een samenwerking tussen LG en Google, zou eigenlijk eind november op de markt komen, maar de release is afgeblazen wegens de populariteit in het buitenland. LG kan nog niet zeggen of de smartphone ooit verkocht gaat worden in Nederland, ”in elk geval niet meer dit jaar”, aldus woordvoerster Sabrina Eilers tegen Tweakers.net. ”LG heeft besloten zich te richten op de release in een aantal landen en daar zitten we niet bij. De populariteit in andere landen maakt dat is besloten om de Nexus 4 voorlopig elders niet uit te brengen.”

De Nexus 4 is vandaag uitgekomen in een beperkt aantal landen, waar hij via de Google Play Store kon worden besteld. Voor €350,- krijgt men daar de 16 GB-variant. Binnen enkele uren was het toestel uitverkocht. De telefoon kreeg een hoop media-aandacht vanwege absurde prijsverschillen.

De smartphone is te bestellen via de Google Play Store, maar ook los in de winkel verkrijgbaar. Tot zover geen nieuws, zij het niet dat de Nexus 4 in de Play Store €360,- kost en los in de winkel rond de €600,-Verschillende buitenlandse telecomwinkels hebben daarom besloten de telefoon niet te verkopen.

Zodra er meer nieuws is over de Nexus 4 ziet u dat zo snel mogelijk op onze website verschijnen.

Vorig artikelWebsite NRC.nl besmet bezoekers met trojan
Volgend artikelDirectX 11.1 alleen beschikbaar voor Windows 8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in