Website vermeld specificaties Samsung Galaxy S4

Een website uit Korea heeft vandaag de eerste specificaties van de Samsung Galaxy S 4 vrijgegeven. De website laat weten dat het toestel waarschijnlijk is voorzien van een nieuwe quadcore Exynos 5450 chip welke beschikt over een Cortex A15 kern.

De specificaties zijn afkomstig van Asiea, het is op dit moment nog erg onduidelijk over hoe betrouwbare de bron is, aangezien elke website op dit moment wat kan vertellen over de verwachte specificaties. Maar de bron weet te melden dat de nieuwe S4 zal beschikken over een nieuwe en vooral zuinige Cortex A15 kern welke zal gaan werken op 2Ghz per core.

Ook laat de website weten dat de telefoon waarschijnlijk beschikt over een nieuwe 13-megapixelcamera. Eerder deze week zijn al geruchten over een 4,99-inch scherm opgedoken met een resolutie van 1920×1080, de bron geeft aan dat dezelfde specificaties inderdaad aanwezig zijn in de S4.

De Samsung Galaxy S IV zal naar verwachting rond mei aangekondigd worden, verder is er op dit moment nog erg weinig informatie beschikbaar over de opvolger van de S3.

Vorig artikelLeveringsproblemen iPhone 5 eindelijk opgelost
Volgend artikelPS Vita firmware 2.00 vanaf nu beschikbaar als download

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in