Android 4.1 update voor de HTC One X komt binnen enkele dagen

Vandaag heeft een woordvoerder van HTC laten weten dat de Android 4.1 update eindelijk binnen enkele dagen beschikbaar zal zijn voor de HTC One X. De woordvoerder laat weten dat de update nog voor het einde van de maand uitgerold zal worden.

De website Fudzilla heeft bij HTC nagevraagd hoe lang het nog gaat duren alvorens de fabrikant begint met het uitrollen van haar Android 4.1-update voor de One X, volgens de woordvoerder zal de uitrol binnen enkele dagen beginnen. De Android 4.1 zorgt ervoor dat het toestel een stuk sneller en soepeler zal worden.

De nieuwe update beschikt ook over een nieuwe HTC Sense 4+ versie welke op dit moment ook aanwezig is bij de nieuwere HTC One X+. Wij verwachten dat de update binnen 1-2 weken in Nederland te downloaden zal zijn.

Vorig artikelGTA Vice City komt 6 december naar iOS en Android
Volgend artikelTeufel introduceert de nieuwe Ultima 40 mk2

2 REACTIES

  1. Goedenavond HTC’ers,

    Morgen maar gelijk even HTC bellen.
    Ze beloven namelijk gouden bergen, maar achteraf is het bij HTC één en al ‘schijnbeloften’ die ze maken.

    HTC ga zo door!!!; het gaat immers niet alleen om de toestelverkoop, maar concentreer jullie ook eens op klantgerichtheid en het up-to-date houden van jullie klanten. Android 4.1 was overigens al uitgebracht op 27 juni dit jaar! Nu zit Android 4.2 er al aan te komen. Had jullie hier dan op geconcentreerd…

    Maargoed, daar heb ik als gebruiker van ‘HTC’s vlaggenschip’ weinig over te zeggen.
    Toch is het goed dat dit eens wordt gezegd.

    Groeten,
    René Vervuurt uit Zummere

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in