Nieuwe persafbeeldingen HTC Deluxe DLX opgedoken

Er zijn vandaag weer nieuwe persafbeeldingen opgedoken van de HTC Deluxe DLX smartphone. De HTC DLX is een phablet welke is voorzien van een 1080p scherm met een formaat van 5-inch. In Japan is de Smartphone uitgebracht als de J Buttefly en in Amerika als de Droid DNA.

De internationale variant zal de naam Deluxe DLX mee krijgen en is de eerste 5-inch smartphone met een full hd 1080p resolutie. Het toestel heeft qua design veel weg van de HTC 8X en zal volgens deze nieuwe persafbeeldingen in het wit en in het zwart uit gaan komen.

Het zal ook de eerste smartphone zijn van HTC welke is voorzien van een 5-inch scherm. Volgens de geruchten is het scherm voorzien van een 1920×1080 resolutie en heeft een ppi van 440. De DLX is voorzien van Qualcomm’s quadcore-processor die op 1.5GHz zijn werk doet, verder is de smartphone voorzien van 2GB aan ram, 16GB intern geheugen en een microSDHC slot.

Volgens de verwachting zal het toestel pas in 2013 op de Europese markt komen, helaas is er nog geen informatie beschikbaar over de prijs van het toestel.

Afbeeldingen:

 

Vorig artikelAandeel RIM stijgt vanwege BlackBerry OS 10
Volgend artikelNokia Lumia 920 groot succes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in