Nokia komt met nieuwe Lumia 620 Windows phone

Nokia heeft vandaag een nieuwe Lumia smartphone aangekondigd. De nieuwe Lumia 620 smartphone is tot nu toe de goedkoopste Lumia smartphone. Nokia heeft vandaag tijdens een web-conferentie de nieuwe smartphone aangekondigd.

De Lumia 620 zal beschikbaar komen in zeven kleuren. De smartphone werkt op Windows Phone 8 en zal verkocht worden voor 259 euro, dit is tot nu toe een van de goedkoopste Lumia smartphones. De Lumia 620 is voorzien van een 3,8 inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels. Het toestel beschikt over een 1Ghz dual core Snapdragon S4 chip en 512MB aan Ram. Het interne geheugen komt uit op 8 GB en is uit te breiden met MicroSD-kaarten.

Vanaf januari zal de Lumia 620 verkocht worden in Azie en het Midden-Oosten, ook zal het toestel daarna beschikbaar komen in Europa, of Nederland er ook bij zit is op dit moment nog niet duidelijk. Ook zal vanaf januari de verkoop van de nieuwe Lumia 920 en 820 van start gaan, de pre-order verkoop van de Lumia 920 gaat op dit moment wereldwijd erg goed en overtreft de iPhone 5 pre-order volgens de geruchten.

Vorig artikelVodafone komt met gratis clouddienst
Volgend artikelYouTube app eindelijk geschikt voor de iPad en iPhone 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in