Nokia Lumia 505 low budget smartphone gepresenteerd

Nokia heeft deze week in Mexico een nieuwe Lumia smartphone gepresenteerd, het gaat hierbij om de Nokia Lumia 505. De Lumia 505 is een low-end toestel en beschikt over Windows Phone 7.8, dit is erg apart aangezien deze versie momenteel nog niet is vrijgegeven.

Het is nog onduidelijk of de Lumia 505 in Nederland verkocht zal worden, het design heeft veel weg van de Lumia 510 welke enkele maanden geleden is gepresenteerd. Het toestel beschikt over een 3,7-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels, Ook is er een 3G verbinding, Wifi, GPS en een 8-megapixel camera aanwezig.

De processor is een 800mHz singlecore, het toestel beschikt over 4GB intern geheugen en nog 7GB gratis cloudopslag bij SkyDrive. De telefoon weegt 131 gram en meet 118.1 x 61.2 x 11.3 mm. Er zit een 1300 mAh batterij, volgens Nokia heeft de accu een spreektijd van zeven uur en een standbytijd van 600 uur.

In Mexico zal het toestel definitief verkocht worden, er is op dit moment nog weinig informatie beschikbaar over de prijs en of het toestel ook in Nederland op de markt zal komen. De telefoon is beschikbaar in de kleuren, zwart, rood en roze.

 

 

 

Vorig artikelWhatsapp komt niet beschikbaar voor Blackberry OS 10
Volgend artikelOpnieuw foto’s gelekt van BlackBerry 10 toestel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in