Samsung toont toestel met buigbaar Youm scherm

Samsung heeft een toestel gepresenteerd welke een buigbaar scherm heeft. Het lijkt erop dat Samsung momenteel het proyotype alleen voor demonstraties zal gebruiken. Het nieuwe toestel met een buigbaar scherm is getoond op de CES.

De smartphone beschikt over een Youm scherm, dit is een merknaam welke Samsung aan de buigbare smartphones heeft gegeven. Het scherm buigt om de bovenkant van het toestel, op de achterkant is het mogelijk om notificaties en berichten te tonen.

Verder zijn de eigenschappen van het toestel nog niet bekend, ook een eventuele releasedatum van de telefoon is nog niet beschikbaar. Samsung heeft tijdens de presentatie alleen een nieuwe scherm technologie gepresenteerd, waarschijnlijk zal het nog een tijdje duren voordat dit soort toestellen op de markt komen, Samsung heeft wel laten weten dat er vorig jaar al een aantal toestellen geïntroduceerd zouden worden met een buigbaar scherm, wellicht komt dit jaar een smartphone uit met een buigbaar scherm. Op onderstaande afbeeldingen van TechCrunch is een impressie te bekijken:

Vorig artikelWindows Live Messenger stopt definitief op 15 maart
Volgend artikel‘Goedkopere iPhone komt in 2013’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in