Kogan introduceert 5-inch Android smartphone voor 113 euro

De Australische fabrikant Kogan is gestart met de verkoop van een Android smartphone met een 5-inch scherm welke verkocht zal worden voor maar 113 euro. Helaas zal dit toestel niet verkocht worden in Nederland maar wel in België, het is op dit moment nog onduidelijk of Kogan de smartphone ook zal uitbrengen in Nederland.

De smartphone beschikt over een groot 5-inch scherm, voor deze prijs moet je zeker geen top specificaties verwachten en dat heeft deze smartphone ook zeker niet. De Kogan smartphone beschikt over een dual core processor en Android 4.0.4. Het scherm is voorzien van een WVGA resolutie.

Er is gekozen voor een redelijk snelle Cortex A9 dual core CPU. De telefoon beschikt over een dual sim mogelijkheid, aan de achterkant is een 5-megapixelcamera aanwezig. Momenteel is de smartphone naast België en Australië ook  in negen andere landen te koop waaronder: Frankrijk, Finland, Hong Kong, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Spanje, Engeland en Amerika.

Vorig artikelBenQ presenteert gamingmonitor met responstijd van 1 ms
Volgend artikelApple heeft Java geblokkeerd vanwege beveilingslek

1 REACTIE

  1. Ik vind die smartphone er ook niet echt spetterend uitzien, het boeit niks dat hij 5inch is, ik blijf liever bij mijn Samsung Galaxy S2, fijne grootte en goede specificaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in