Nieuwe afbeeldingen HTC M7 opgedoken

Gister zijn er al enkele persfoto’s opgedoken van de HTC M7 smartphone. Ook vandaag zijn er weer een aantal nieuwe afbeeldingen opgedoken van de nieuwe HTC M7 smartphone. De HTC M7 is waarschijnlijk de opvolger van de populaire HTC One X en de One X+. De website Android Police heeft de afbeeldingen van een betrouwbare bron gekregen, maar kan verder geen details geven over de smartphone.

Specificaties:

De M7 heeft een 4,7 inch Full-HD scherm met 468 pixels per inch (ppi). In het toestel zit een Snapdragon Pro chipset van Qualcomm, die geklokt wordt op 1,7Ghz. Het betreft hier een quadcore processor. De M7 heeft 2 GB Ram-geheugen en 32 GB intern geheugen wat niet uit te breiden is; een micro SD-kaart opening ontbreekt. De telefoon heeft een 13 megapixel camera achter en ook voorop zit er een. Een met een resolutie van 2 megapixels welteverstaan, dus goed genoeg om er bijvoorbeeld te mee kunnen videobellen. De batterij heeft een capaciteit van 2300 mAh.

Het gespotte testtoestel draait op Android 4.1 Jelly Bean, al is het zeer waarschijnlijk dat de M7 met Android 4.2 geleverd zal worden. Daarnaast krijgt hij versie 5.0 van HTC Sense mee, HTC’s eigen softwareschil. Nieuw aan deze versie wordt het feit dat hij simpeler en dus effectiever zou worden. Tevens krijgen de standaard HTC applicaties een totale make-over. Als de M7 echt gaat draaien op versie 5.0 van HTC Sense is het de vraag welke al eerder door HTC uitgebrachte telefoons de update ook krijgen. Wij denken aan de One Serie, dus bijvoorbeeld de One S, One X en de One X+

 

Vorig artikelPrijzen en screenshots Blackberry 10 smartphones gelekt
Volgend artikelMotorola X Phone krijgt als eerste smartphone Android 5.0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in