Huawei lanceert de G615; een goede en vooral betaalbare smartphone

Huawei presenteert zowat elke week wel een nieuwe smartphone, deze keer gaat het om de Huawei Ascend G615. De telefoon draait op Android 4.0, wat erg jammer is omdat nieuwere versies al een tijd beschikbaar zijn. Wij verwachten dan ook dat dit toestel snel een update krijgt naar Jelly Bean. Voor de rest beschikt het toestel over goede specificaties: een HiSilicon K3V2 1,4 Ghz quadcore-processor, 1 GB werkgeheugen en een 4,5 inch IPS-scherm met HD resolutie. Daarnaast zit er op de achterkant een 8 megapixel camera die tevens in 1080p video kan schieten. We weten niet hoeveel GB intern geheugen het toestel heeft, al is wel duidelijk dat dit uit te breiden is d.m.v. een micro-SD kaart.

Begin februari zou de Ascend G615 in de Duitse winkels moeten liggen, of hij naar ons winterse kikkerlandje komt is nog onbekend. De Duitse webshop van Amazon, Conrad en Cyberport zullen het toestel gaan verkopen. Bronnen vertellen dat het toestel ongeveer 300 euro gaat kosten, een goede prijs voor een toestel als dit.

Voor mensen die een goede en betaalbare smartphone willen is dit een goede keus, je zult er alleen mee moeten dealen dat hij draait op een wat verouderd besturingssysteem. Natuurlijk zijn er ook nog talloze opties om het toestel op een ander besturingssysteem te laten draaien, zoals rooten bijvoorbeeld.

Vorig artikelLandelijke internet storing KPN 22 Januari 2013
Volgend artikelPlaystation 3 nu ook in rood en blauw beschikbaar; vooralsnog alleen in Japan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in