‘Galaxy S4 lancering op 15 april’

De Samsung Galaxy S4 lancering komt eraan, de geruchten blijven de laatste weken toenemen en er komen steeds meer details over het toestel naar buiten. De website Sammobile weet te melden wanneer het toestel gelanceerd zal worden en nog een aantal details over het toestel.

Volgens de website van Sammobile zal de Galaxy S4 rond 15 april gelanceerd worden, dit is in week 16. Het is bijna zeker dat de Galaxy S4 is voorzien van de technologie waarmee je het toestel draadloos kan opladen, deze technologie is niet nieuw aangezien een aantal smartphones waaronder de Nexus 4 en de Nokia 920 al zijn voorzien van de technologie draadloos opladen.

De Galaxy S4 zal ook een batterij update krijgen, momenteel is de Galaxy S3 voorzien van een accu met een vermogen van 2100mAh, de Galaxy S4 zal voorzien zijn van een 2600mAh accu. Het is op dit moment nog onduidelijk wat de definitieve naam van het toestel zal worden, de Galaxy S4 lijkt het meest logisch aangezien, Nu is alleen de grote vraag, wanneer zal deze aangekondigd worden? J.K Shin van Samsung heeft laten weten dat het toestel niet tijdens het MWC zal worden aangekondigd.

 

Vorig artikelSamsung begonnen met uitrol Android 4.1.2 update voor Galaxy SII
Volgend artikelVodafone waarschuwt voor Vodafone nepmails

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in