Afbeeldingen Samsung Galaxy Note 8.0 gelekt

De geruchten blijven toenemen over de  Galaxy Note 8.0, deze week zijn er ook enkele foto’s opgedoken van de nieuwe phablet. Op een Italiaanse website zijn enkele foto;s verschenen van een tot nu toe onbekende Samsung tablet.  De foto’s laten een 8 inch tablet zien samen met een Galaxy Note 2. Op de foto’s is ook zichtbaar dat de tablet is voorzien van een S-Pen, en een belfunctionaliteit aangezien de belfuncties zichtbaar zijn in de afbeelding.

De Samsung Galaxy Note 8.0 beschikt volgend enkele geruchten over de volgende specificaties: De Note 8.0 beschikt over een 8-inch scherm met een resolutie van 1280×800  ( super clear LCD) Ook is er een 5 megapixel camera aanwezig aan de achterzijde en een 1,3 megapixelcamera aan de voorzijde. De quad-core Exynos 4412-chipset zou geklokt zijn op 1,6 Ghz. Verder zou er 2 GB RAM-geheugen, 16 of 32GB intern geheugen en microSDkaart-slot aanwezig zijn.

De accu heeft waarschijnlijk een capaciteit van 4600mAh, de tablet heeft waarschijnlijk de afmetingen: 211.3×136.3×7.95 mm en zal 330 gram wegen. De tablet zal draaien op Android 4.2 en zal geproduceerd worden in twee verschillende versies, met en zonder 3G.

Waarschijnlijk zal Samsung tijdens de MWC in Barcalona het toestel introduceren.

 

Vorig artikelHTC komt met nieuwe Desire U budget smartphone
Volgend artikelMicrosoft bezig met ontwikkeling goedkopere Surface Tablets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in