HTC heeft pers uitgenodigd voor persconferentie op 19 februari

HTC heeft vandaag de Amerikaanse pers uitgenodigd voor een persconferentie welke op 19 februari gehouden zal worden. Waarschijnlijk zal HTC tijdens deze persconferentie de nieuwe high end M7, het was al te verwachten dat HTC de M7 niet zal aankondigen tijdens het Mobile World Congress, het evenement wordt gehouden in New York op 19 februari.

De M7 zal waarschijnlijk het nieuwe vlaggenschip van HTC worden met een aantal flinke specificaties. Uit diverse bronnen kunnen we opmaken dat het toestel is voorzien van de volgende specificaties:

De M7 heeft een 4,7 inch Full-HD scherm met 468 pixels per inch (ppi). In het toestel zit een Snapdragon Pro chipset van Qualcomm, die geklokt wordt op 1,7Ghz. Het betreft hier een quadcore processor. De M7 heeft 2 GB Ram-geheugen en 32 GB intern geheugen wat niet uit te breiden is; een micro SD-kaart opening ontbreekt. De telefoon heeft een 13 megapixel camera achter en ook voorop zit er een. Een met een resolutie van 2 megapixels welteverstaan, dus goed genoeg om er bijvoorbeeld te mee kunnen videobellen. De batterij heeft een capaciteit van 2300 mAh.

Vorig artikel‘Afbeeldingen achterkant iPad 5 uitgelekt’
Volgend artikelEvad3rs Jailbreak heeft ondersteuning voor iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 & iOS 6.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in