Sony is bezig met twee nieuwe smartphones

Er zijn foto’s opgedoken van twee nieuwe Sony telefoons en als we de geruchten mogen geloven beloven deze toestellen veel goeds. Het gaat hier om de Sony C5303 HuaShan en de Sony Togari. Vooral die laatste is er een om in de gaten te houden, dit wordt zeer waarschijnlijk een ”super smartphone”. En met super bedoel ik; super qua specificaties en supergroot. Deze telefoon zou namelijk een 6,44” Full-HD scherm krijgen. De bovengenoemde namen zijn interne codenamen, de telefoons zullen onder een andere naam in de winkel belanden.

Sony Togari: Voorbeeld der super smartphones?

Volgens interne bronnen beschikt deze smartphone over een 6,44 inch IPS-scherm met een Full-HD resolutie van 1080×1920 pixels. Daarnaast heeft het toestel 32 GB intern geheugen, een 13 megapixel camera achterop en een 2 megapixel camera voorop. De accu zou een capaciteit hebben van maar liefst 3500 mAh, een stevige batterij dus. Dit is echter noodzakelijk voor zo’n groot scherm met Full-HD resolutie. De Togari kan overweg met 4G. Dit alles wordt aangedreven voor een 2,3 Ghz quadcore-processor in combinatie met 3 GB aan werkgeheugen. Een echte krachtpatser dus! Wat ook wel interessant is; volgens de bronnen zou de Togari beschikken over een stylus. Tot op heden hebben alleen bepaalde Samsung producten een speciale stylus-pen, maar daar zou dus verandering in komen. Waarschijnlijk gaat het toestel draaien op Android 4.1.2 Jelly Bean.

Sony C5303 HuaShan; Stevige middenklasser?

De bovengenoemde naam is een codenaam, misschien wordt ook deze telefoon toegevoegd aan de Xperia-lijn van Sony. Of wie weet introduceert Sony een hele nieuwe lijn, dat merken we nog wel. In ieder geval zijn ook van deze telefoon foto’s en specificaties gelekt. Zo zou de smartphone een 4,3” scherm krijgen met een resolutie van 720×1280 pixels. Het toestel gaat draaien op Android 4.1.2 Jelly Bean en alles wordt aangedreven door een 1,7 Ghz dualcore-processor. Het toestel heeft een ronde aan/uit-knop aan de zijkant en de transparante balk onderaan, iets wat we ook zien bij de Xperia Z en Xperia S. Dit zou dus wel eens een mix kunnen worden tussen twee goede smartphones.

De Togari zullen we waarschijnlijk voorlopig nog niet in de winkels zien, en een snelle aankondiging lijkt ook onwaarschijnlijk. De HuaShan wordt echter wel sneller gepresenteerd; volgens de bronnen wordt dit toestel tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona onthuld. Dit evenement start op 25 februari en duurt 4 dagen.

 

Vorig artikelNieuwe Apple TV op komst
Volgend artikelRIM gaat voortaan verder onder de naam: Blackberry

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in