HTC toont nieuwe HTC M7 op eindejaarsfeest

De nieuwe smartphone van HTC, de HTC M7 is vrijdag tijdens het eindejaarsfeest in Tapei kort getoond. Tijdens de aankomende persconferentie op 19 februari zal HTC het nieuwe toestel introduceren, tijdens het eindejaarsfeest in Tapei is de smartphone maar erg kort getoond.

Directeur Peter Chou, die op het podium stond, gebruikte de telefoon volgens The Verge om foto’s te maken, nadat het publiek in koor herhaaldelijk de namen HTC en M7 riep. Er zijn niet echt duidelijke foto’s gemaakt van de smartphone, maar het is nu wel zo goed als duidelijk dat HTC de M7 dinsdag zal presenteren.

De M7 heeft een 4,7 inch Full-HD scherm met 468 pixels per inch (ppi). In het toestel zit een Snapdragon Pro chipset van Qualcomm, die geklokt wordt op 1,7Ghz. Het betreft hier een quadcore processor. De M7 heeft 2 GB Ram-geheugen en 32 GB intern geheugen wat niet uit te breiden is; een micro SD-kaart opening ontbreekt. De telefoon heeft een 13 megapixel camera achter en ook voorop zit er een. Een met een resolutie van 2 megapixels welteverstaan, dus goed genoeg om er bijvoorbeeld te mee kunnen videobellen. De batterij heeft een capaciteit van 2300 mAh.

Vorig artikelPlayStation 4 zal op 20 februari gepresenteerd worden
Volgend artikelIntel lanceert nieuwe 335 series SSD met 180GB opslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in